Vanessas Blogg ♥

Vanessas Blogg ♥

The weekend

Saker som händerSkapad av Vanessa sön, januari 11, 2015 17:40:55
I fredags unnade jag mig själv med att sluta en timme tidigare! Heja komptid!!! Senare mot kvällen hade jag också bokat bord på Indian Garden(Indisk mat är såååå sjukt gott!) tillsammans med Jelena, Sandra, Matlida och Mats ! Mysigt att träffas och snacka om allt och inget haha. Drog senare vidare till en en bar och jag passade på att ta en Cosmopolitan och sen senare blev det tydligen champagne också haha ! Mycket trevlig kväll med mycket skratt sammanfattningsvis I går vaknade jag upp lite sådär lagom bakis, åkte hem till Jelena och chilla lite innan vi tillsammans åkte till Haninge Centrum och fikade. Fortsatte senare själ mot Farsta centrum för att hämta mina nya glasögon hos optikern som var klara att hämtas. Jätte nöjd med de nya. Snarlik modell på de jag redan har men något större modell och annan mönster/färg.

Redan när jag tog bussen från Haninge till Farsta hade de börja snöa en massa men när jag åkte tillbaka hem från Farsta var det verkligen mycket som föll. Istället för att åka hem åkte jag direkt hem till Zäta. Skoja inte om jag såg ut som en snögubbe innan jag var framme till hans port. Kunde knappt se något heller när man gick för det blåste och snöade så pass mycket när jag gick i den oplogade vägen...haha.

I dag har jag trotsat snön med full mundering och hjälpt till och skottat snö både här hemma och hos morfar. Överskattade nog temperaturen och vart rent utsagt sjöblöt efter bara några minuter ute i snöröjningen...

  • Kommentarer(0)//vanessa.hammarhorn.se/#post2168