Vanessas Blogg ♥

PARA VOCESaker som händer

Skapad av Vanessa ons, juni 13, 2018 18:39:49

Blog image
Blog image#Tatishippa #TeamBride #Barcelona

18.06.25Musik

Skapad av Vanessa ons, juni 13, 2018 18:25:45

Blog image

Efter två års tystnad...Saker som händer

Skapad av Vanessa tis, mars 06, 2018 20:22:40

Över två år har gått sen jag sist skrev ett inlägg. Alltid kul att ha ett arkiv och kunna blicka tillbaka till. Tyvärr har ju då år 2016 och 2017 uteblivit helt och eftersom jag inte heller har instagram(har fortfarande inte skaffat detta, trots alla i min omgivning har det, inkluderat minapäron) har jag då inte heller digitalt dokumenterat mitt liv under denna period. Även mitt twitterkonto har varit relativt tyst.

Nu låter det kanske som jag bott under en sten under dessa år men det har jag minnsan inte. Har bla hunnit köpa lägenhet, besökt Rom och såklart betat av flertal konserter. Senast Kendrick Lamar i lördags som spelade på Globen.

Kan inte lova att jag kommer blogga lika frekvent som tidigare men känner att det är kanske dags att damma av denna gamla blogg. Har inte hjärta att stänga ned den eftersom det alltid är lika roande att gå tillbaka i arkivet och läsa vad man syssla med då.Blog imageBild från i somras ute på Mjölkö då Vilma styrde en pang fest som var kombinerad 25 års fest och kräftskiva!

JUSTIN BIEBER 29 SEPTEMBER!!!Musik

Skapad av Vanessa mån, december 14, 2015 22:28:40

OMG x1000!!! Nya albumet Purpose har fått topp betyg där även "icke beliebers" har lyckats konverterars om(till viss del). Nu äntligen kommer Justin också tillbaka till Stockholm och intar Tele 2 Atrenan nästa år !!!! Lyckades även boka biljetter idag, så glaaa!!! Minns förra gången så väll, kaosartat men ändå så underbart!

I will always be a true Beliber!

Blog image

RIHANNA & THE WEEKND!Musik

Skapad av Vanessa tis, december 08, 2015 20:41:32

Blog imageDen 4 Juli intar de Tele 2!!!! Blev helt till mig när jag såg att THE WEEKND skulle vara guest artist!!!!! Jag missade honom på Drake sist, tänker ej göra samma misstag igen! Inte nog med att man fått biljetter till spelningen, jag och Maria har även lyckats få Golden Circle med Early Entré!!!! HUR FETT ÄR INTE DET?!!!!!!Kattungen Astrid Saker som händer

Skapad av Vanessa tis, december 08, 2015 20:23:32

Blog imageBlog imageBlog imageVår nya familjemedlem sen i början av hösten! Hon är ny lite över drygt 3 månader.
Riktigt busfrö som gillar att leka och fara runt !

ROCK ON!!!Musik

Skapad av Vanessa tis, december 08, 2015 20:16:38

Har väll smått försökt integrera mig med rock genre där av hårdrock/heavymetal. Vad passade då bättre än i fredags då jag mötte upp min bror för Motörhead konserten som ägde eum inne på Hovet.

Regn och rusk väder och gick knappt att ha paraply pga. blåsten. Visade sig ändå senare vid entrén att jag ej kunde ha med den in och hänga in i garderoben vilket kändes surt... Blog imageBland de första på plats...
Blog imageGirlschool var första bandet ut, ett gäng glada äldre kvinnor som rockade loss.Blog imageSaxon spelade och fick igång publiken rejält !
Blog imageMotörhead med en aning mummlande Lemmy haha.

PS. Hörseln kom väll tillbaka på lördagen.

TantobadetSaker som händer

Skapad av Vanessa mån, augusti 17, 2015 21:29:53

Gårdagen spenderades på Tantobandet på söder tillsammans med Stina där vi solade på klipporna. Skönt efter loppet kvällen innan att bara kunna slappa i värmen och passa på att få lite bränna, Tycker absolut söndagar ska spenderas så här!!!Blog imageBlog image
Efter det gick vi till Ringen där stina skulle inhandla nya skor och jag märkte att jag fick modellben i en av deras speglar i affären haha. Smart säljknep hahaBlog imageMidnattsloppet ! Saker som händer

Skapad av Vanessa mån, augusti 17, 2015 21:20:21

I helgen sprang jag för första gången midnattsloppet vilket var som en enda stor folkfest! Ljushower, liveband och DJs var bla. en av underhållningen längs rundan vilket peppade en extra mycket!Anmälde mig till loppet i början av sommar och sedan dess har jag tränat i princip varje vecka inför loppet. Närmsta liknade lopp jag gjort var när jag var yngre och sprang Minimaran, ifs skoljoggen i grundskolan kanske räknas också haha?

Så klart hade jag även ett mål vilket var att klara milen under en timme vilket jag klarade vilket kändes underbart efter all träning ! Vill såklart vara med nästa år igen och då ta en enna startgrupp som startar tidigare och generellt sett ska vara "snabbare". Kände att det blev ganska trångt underloppet med alla löpare och fick zick zacka mycket igenom klungan.

Första 5-6km hade jag även sällskap av Carina och Stina från jobbet, helt otroligt att vi lyckades hållas samman så pass länge ändå haha.
Blog imageBlog imageBlog imageTrötta men glada tjejer efter loppet, en selfie på det!
The Weeknd !!!Musik

Skapad av Vanessa mån, juli 27, 2015 21:41:21

The Weeknd - The Hills

When I'm fucked up, that's the real me

Sjukt bra låt just nu som går på reapat...Your mobile does not support playing flash video.

Minions!!!!Saker som händer

Skapad av Vanessa tor, juli 02, 2015 21:57:58

Åhh vad jag älskar dessa små gula figurerna! Igår var jag och zäta och såg filmen som hade premiär igår och jag måste se om den, garanterat. De är ju så söta och sköna filurer. Älskar Bob, man vill bara krama sönder honom !!!!!!!!!!!!!!!!

Blog image