Vanessas Blogg ♥

Vanessas Blogg ♥

JUSTIN BIEBER 29 SEPTEMBER!!!

MusikSkapad av Vanessa mån, december 14, 2015 22:28:40
OMG x1000!!! Nya albumet Purpose har fått topp betyg där även "icke beliebers" har lyckats konverterars om(till viss del). Nu äntligen kommer Justin också tillbaka till Stockholm och intar Tele 2 Atrenan nästa år !!!! Lyckades även boka biljetter idag, så glaaa!!! Minns förra gången så väll, kaosartat men ändå så underbart!

I will always be a true Beliber! • Kommentarer(0)//vanessa.hammarhorn.se/#post2231

RIHANNA & THE WEEKND!

MusikSkapad av Vanessa tis, december 08, 2015 20:41:32
Den 4 Juli intar de Tele 2!!!! Blev helt till mig när jag såg att THE WEEKND skulle vara guest artist!!!!! Jag missade honom på Drake sist, tänker ej göra samma misstag igen! Inte nog med att man fått biljetter till spelningen, jag och Maria har även lyckats få Golden Circle med Early Entré!!!! HUR FETT ÄR INTE DET?!!!!!! • Kommentarer(0)//vanessa.hammarhorn.se/#post2230

Kattungen Astrid

Saker som händerSkapad av Vanessa tis, december 08, 2015 20:23:32
Vår nya familjemedlem sen i början av hösten! Hon är ny lite över drygt 3 månader.
Riktigt busfrö som gillar att leka och fara runt !

 • Kommentarer(0)//vanessa.hammarhorn.se/#post2229

ROCK ON!!!

MusikSkapad av Vanessa tis, december 08, 2015 20:16:38
Har väll smått försökt integrera mig med rock genre där av hårdrock/heavymetal. Vad passade då bättre än i fredags då jag mötte upp min bror för Motörhead konserten som ägde eum inne på Hovet.

Regn och rusk väder och gick knappt att ha paraply pga. blåsten. Visade sig ändå senare vid entrén att jag ej kunde ha med den in och hänga in i garderoben vilket kändes surt... Bland de första på plats...
Girlschool var första bandet ut, ett gäng glada äldre kvinnor som rockade loss.Saxon spelade och fick igång publiken rejält !
Motörhead med en aning mummlande Lemmy haha.

PS. Hörseln kom väll tillbaka på lördagen.

 • Kommentarer(0)//vanessa.hammarhorn.se/#post2228

Tantobadet

Saker som händerSkapad av Vanessa mån, augusti 17, 2015 21:29:53
Gårdagen spenderades på Tantobandet på söder tillsammans med Stina där vi solade på klipporna. Skönt efter loppet kvällen innan att bara kunna slappa i värmen och passa på att få lite bränna, Tycker absolut söndagar ska spenderas så här!!!
Efter det gick vi till Ringen där stina skulle inhandla nya skor och jag märkte att jag fick modellben i en av deras speglar i affären haha. Smart säljknep haha • Kommentarer(0)//vanessa.hammarhorn.se/#post2227

Midnattsloppet !

Saker som händerSkapad av Vanessa mån, augusti 17, 2015 21:20:21
I helgen sprang jag för första gången midnattsloppet vilket var som en enda stor folkfest! Ljushower, liveband och DJs var bla. en av underhållningen längs rundan vilket peppade en extra mycket!Anmälde mig till loppet i början av sommar och sedan dess har jag tränat i princip varje vecka inför loppet. Närmsta liknade lopp jag gjort var när jag var yngre och sprang Minimaran, ifs skoljoggen i grundskolan kanske räknas också haha?

Så klart hade jag även ett mål vilket var att klara milen under en timme vilket jag klarade vilket kändes underbart efter all träning ! Vill såklart vara med nästa år igen och då ta en enna startgrupp som startar tidigare och generellt sett ska vara "snabbare". Kände att det blev ganska trångt underloppet med alla löpare och fick zick zacka mycket igenom klungan.

Första 5-6km hade jag även sällskap av Carina och Stina från jobbet, helt otroligt att vi lyckades hållas samman så pass länge ändå haha.
Trötta men glada tjejer efter loppet, en selfie på det!
 • Kommentarer(0)//vanessa.hammarhorn.se/#post2226

The Weeknd !!!

MusikSkapad av Vanessa mån, juli 27, 2015 21:41:21
The Weeknd - The Hills

When I'm fucked up, that's the real me

Sjukt bra låt just nu som går på reapat... • Kommentarer(0)//vanessa.hammarhorn.se/#post2225

Minions!!!!

Saker som händerSkapad av Vanessa tor, juli 02, 2015 21:57:58
Åhh vad jag älskar dessa små gula figurerna! Igår var jag och zäta och såg filmen som hade premiär igår och jag måste se om den, garanterat. De är ju så söta och sköna filurer. Älskar Bob, man vill bara krama sönder honom !!!!!!!!!!!!!!!! • Kommentarer(0)//vanessa.hammarhorn.se/#post2224

Long time no see

Saker som händerSkapad av Vanessa mån, juni 29, 2015 21:18:28
ojojoj, var ett bra tag sen man skrev här inne på bloggen. Vad har hänt då under denna tid ?

Besökt Paris och vart helt förälskad, haft show med mina elever, lillebror har tagit studenten, ignorerat slutet av sista avsnittet av GOT, den sedvanliga Mjölkö helgen, tränat en hel del ( t o m anmält mig till midnattsloppet haha), avklarat första semesterveckan samt bokat en resa till Kos med bästa Linda!!!


Lillebrors student plakatMellan showerna backstage med breakarna...
Påväg mot Mjölkö, fast på Essingeleden pga. kö dock haha.


 • Kommentarer(0)//vanessa.hammarhorn.se/#post2223

Onsdag

Saker som händerSkapad av Vanessa ons, maj 20, 2015 21:52:27
Shoo!

Bra onsdag, jobb, lubbade till pendeln för det råkade drog ut över tiden precis innan jag skulle sluta. In och köpa nytt hänglås i Haninge centrum för jag såklart glömde mitt i måndags på gymmet. Så klantigt jag vet...men blev bättre sedan när jag mötte upp Sandra och Amanda för Shape passet. Gick betydligt bättre den här gången än förra gången och gummibandet var inte lika mycket pain som det var sista haha. På måndag ska jag och Sandra köra Crosstraining, spännande aldrig kört det tidigare, men kul och prova på olika pass.

Extra plus att jag är ledig på fredag,wohooo !!!! Hello sovmorgon ! Men först jobb och dansskola imorgon som gäller :) Snart dags för mina elever att ha show, nästa helg kör vi.

 • Kommentarer(0)//vanessa.hammarhorn.se/#post2222

Hotellfrukost

Saker som händerSkapad av Vanessa sön, maj 10, 2015 21:06:14
Idag var jag och mina vännir på Clarion Hotel för att avnjuta deras stora frukost buffé! Himmelriket för en med nutella och pannkakor, färsk frukt och färskt nybakt bröd !!! Helt klart värt att gå upp tisig en söndags morgon som denna!
Efter det vikarierade jag en teknik klass på dansakolan, kul eftersom det var lite äldre elever än vad jag brukar ha :)

 • Kommentarer(0)//vanessa.hammarhorn.se/#post2221
Nästa »